Няма начин ако всичко е нормално по колата да харчи 10/100 дори и в града!!!Пълен абсурд.Аз до сега съм се качвал максимум до малко над 7/100 в градски условия!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo 155 Бензин или дизел?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от дадин Покажи съобщениелично аз имам 155ца 1.9тд.и сим страшно недоволен от нея от към разхот:грацко неможеш я свалиш под 10 а извън грацко е горе долу същата работа.Затова реших да я правя бензинова в момента и слагам мотор 1.8 131кс.от ланчия делта 2.На този мотор разхода в града е 12л.на 100км.а извън града е от 6 до 10 в зависимост от стъпката която и правиш.Така,че лично моето мнение е твърдо за бензинов мотор но да не е от алфа а от фиат
Първоначално публикувано от дадин Покажи съобщениеабсолютно всичко е от ланчия:мотор,кутия и компютар,имобилайзар,контактен ключ и каквото още трябва всичко ми е в наличност...
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
Comment
-
Да не е от Алфа,а Фиатов мотор....Аз въпреки,че от скоро имам Алфа,по свои наблюдения мога да кажа,че не е разумна такава замяна.Мой приятел има Фиат Брава 1.6 16V мисля,че 2000-та година и му гори около 7 извънградско бензин,поради което той я кара с газов инжекцион.Мойта ламя Спаска 8V 1992 година ми гори около 8 бензин,но нали се сещате,че скоростите,с които я карам са съвсем различни от неговите.Тъй че пак трябва да се замисли колегата дали да си сложи фиатов мотор.И още нещо-да караш Алфа,пък под капака да е нещо различно...ми то няма смисъл.Алфите за мен са двигател със седалки....т.е. двигател и периферия,всичко останало има второстепенни функции.Е кат махнеш двигатела,то кво остава...
Comment
-
Здравейтее...доста време мина от както пуснах темата и съжалявам искрено, че не Ви уведомих какво в крайна сметка съм взел ! Та...както бях писал имах 1600лева като бюджет...след дълго търсене, реших да изчакам още месец и половина, но ми излязоха малко непредвидени разходи тъй като ни посъкратиха от старата работа и повече от половината парички си отидоха...та след този месец и малко успях да набавя 1500лева към общия бюджет, но и тогава без резултат за някоя читава красавица 155....затова трябваше да се задоволя със едно Ауди 80....
Оглеждам се все пак ако успея да продам Германката, и да взема 155ца
Comment
-
Първоначално публикувано от дадин Покажи съобщениелично аз имам 155ца 1.9тд.и сим страшно недоволен от нея от към разхот:грацко неможеш я свалиш под 10 а извън грацко е горе долу същата работа.Затова реших да я правя бензинова в момента и слагам мотор 1.8 131кс.от ланчия делта 2.На този мотор разхода в града е 12л.на 100км.а извън града е от 6 до 10 в зависимост от стъпката която и правиш.Така,че лично моето мнение е твърдо за бензинов мотор но да не е от алфа а от фиат
А извънградско харчеше между 4.5 и 5.5...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от RomeoSpark Покажи съобщениеМеждодругото като се замисля и на 145 боксерче няма да откажа или 146...много ме радват предниците им...страшно злобно изглеждат. Днес идваха да гледат аудито...ще чакам 2-3 дена и дано го отнесат
Виж обявите.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
Comment